ایمام باییلدی (نوعی خو راک بادمجان )

ایمام باییلدی        IMAM BAYILDI

 

 

                  

 

  • مواد لازم :

۵ عدد بادمجان  متوسط  ، ۵ عدد پیاز  متوسط ، ۳ پرسیر ، ۳ عدد گوجه فرنگی  درشت ، ۱ دسته جعفری ، ۱/۲ استکان روغن زیتون ،نمک .

برای پختن :

۱لیوان آب ،۱ عدد فلفل دلمه ای ، ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط .

 

طرز تهیه :

بادمجان هارا شسته  ،پاک کرده ،پوست می کنیم .

از وسط برش داده  یک شکاف طولی در آنها ایجاد میکنیم .

هرکدام را  یک برش عرضی نیز میدهیم ،طوریکه کاملاً باز شوند .

نمک زده بعد ازنیم ساعت میشوئیم ودر ظرفی می چینیم.

پیاز وسیر رانازک و  خلالی ،میبریم .

۳ عدد گوجه فرنگی را ریز خرد میکنیم.

بادمجان هارا در روغن زیتون تفت میدهیم بطوریکه رنگشان طلایی شود.

بادمجان های سرخ شده را در قابلمه ای میچینیم.

در همان روغن قبلی ،پیاز وسیر را تفت داده ،گوجه فرنگی های خردشده را رویشان ریخته همه  را با هم قاطی  کرده بازهم تفت میدهیم .

۱۵ دقیقه میگذاریم مایه گوجه فرنگی بپزد .

جعفری را نیز خردو اضافه میکنیم .

حرارت را خاموش کرده ،داخل بادمجانها را از مایه پر می کنیم.

آب را میریزیم .

روی شان حلقه های گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای گذاشته ،نیم ساعت میپزیم.

بعد از سرد شدن سرو میکنیم.

 

/ 0 نظر / 9 بازدید