بادام پاره ( BABEMPARE )

              

 

مواد لازم :

۴٫۵ لیوان آرد ، ۲ لیوان خاکه قند ، ۴ عدد تخم مرغ ، ۱ ق. م. وانیل ، ۱ ق. غ .بکینگ پودر ، ۱ لیوان بادام پودر شده .

شربت :

۵ لیوان آب ، ۱ حلقه لیمو ، ۵ لیوان شکر.

طرز تهیه :

مارگارین نرم را با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه ،میزنیم تا کف کند.

درجه میکسر را به حداقل رسانده ، خاکه قند را می افزاییم و هم میز نیم .

آرد را درون ظرفی گود ریخته ، میانش را
دایره وار خالی میکنیم .

روی آرد ، پودر بادام ،بکینگ پودر و وانیل میپا شیم .

داخل حوض آرد مایه کف کرده مان را میریزیم .

زرده یک تخم مرغ را برای مالیدن برروی شیرینی جدا کرده ،باقی تخم مرغها را درون روغن میریزیم و مخلو ط میکنیم .

مخلوط روغن وتخم مرغ ر ا روی مایه آرد ریخته ، همه را با هم خوب ورز میدهیم تا خمیر نرمی حاصل شود . (قوام خمیر مانند نرمه گوش شود )

از خمیر تکه هایی به اندازه گردو جدا کرده در دست شکل بیضی (بادام ) داده در سینی فر چرب می چینیم .

زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن مایع مخلوط کرده روی شیرینی ها میمالیم .

با کناره چنگال ،شیارهایی طولی بر روی شیرینی ها ایجاد میکنیم .

در فر گرم ۱۷۰ درجه میپزیم .

"بادام پاره ها "را تازمانیکه رویشان سرخ وطلائی شود میپزیم .

شربت : درون قابلمه ای ،آب شکر و حلقه لیمو را ریخته روی حرارت متوسط میگذاریم .

۴-۳ دقیقه پس از جوشیدن ، بلافاصله (داغ) روی شیرینی های گرم که از فر درآورده ایم میریزیم .هیچکدام نباید خنک باشد .

نکته: اگر بخواهیم شربت بخوبی به خورد شیرینی ها برود ،روی سینی فر را باسینی دیگری به همان ابعاد پوشانیده ،۴-۳ دقیقه صبر میکنیم .

بعد از سرد شدن سرو میکنیم.

 

/ 1 نظر / 15 بازدید
فرشته جون

وای چقدر خوشمزه[لبخند]